Retourneren

Wij werken voor tevreden klanten. Bent u onverhoopt toch niet tevreden met het product, dan nemen wij het zonder pardon terug.  Uiteraard wel op voorwaarde dat de producten in de originele staat verkeren en de bijbehorende etiketten er nog aan zitten. Hygiënisch passen is een voorwaarde als u retourneert. Ter verbetering van ons aanbod, zijn wij ook erg benieuwd naar uw feedback.

Wij verzekeren onze klanten dat het product nieuw is en dat wij zorgvuldig omgaan met onze producten en dat je altijd een product ontvangt waarbij je geen vraagtekens hoeft te hebben of het product niet al eens gedragen is door een andere klant. Omwille van de hygiëne kunnen de fa.ti.ma tulband kapjes hierdoor niet geretourneerd worden. Overige producten kunt u wel retourneren.

Kan ik ruilen?
Wilt u het product graag ruilen voor een andere maat? Dan retourneert u het huidige product en plaatst u een nieuwe bestelling.

Moet ik iets betalen om te retourneren?
Retourneren doet u op eigen kosten (pakketpost). Bij PostNL kunt u het pakje retourneren voor €6,95.

Binnen welke termijn kan ik retourneren?
Als u producten wilt retourneren dient u dit onmiddellijk en in ieder geval ten laatste binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen naar ons terug te sturen (of op afspraak te overhandigen bij Elif Boutique). Om deze termijn te respecteren, dient u de producten voor afloop van de termijn van 14 dagen te verzenden.

Elif Boutique behoudt zich het recht voor om retouren die buiten de gestelde termijn aangevraagd en/of verzonden zijn te weigeren, alsmede artikelen die zich niet in de originele staat waarin u ze ontvangen heeft bevinden. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Hoe moet ik retourneren?
Voordat u het pakje retourneert, vult u het retourformulier. Deze is meegeleverd met uw pakje. Met het retourformulier kunnen wij uw retour zorgvuldig en snel afwikkelen. U voegt het retourformulier toe aan uw pakket en plakt de retourstrook met het retouradres (onderin het retourformulier) op uw pakket. Geef het retourpakket af bij een PostNL locatie bij jou in de buurt. Na ontvangst en goedkeuring van uw retour, krijgt u het bedrag terug dat u betaald heeft voor het retour gestuurde product.

Ter verbetering van onze leveringen, zouden wij ook graag weten waarom het product geretourneerd wordt.

 

Wanneer ontvang ik het retourbedrag?
U ontvangt het bedrag binnen circa 14 dagen na ontvangst van uw retour terug op uw rekening (afhankelijk van uw bank).