Wasvoorschriften

Onze boerkinis zijn met zorg uitgekozen voor hun kwaliteit en duurzaamheid. Onze klanten schrijven ons vaak over de bijzondere kwaliteit van onze collectie, en dat willen we graag zo houden. Het is echter ook belangrijk dat u zelf rekening houdt met de kwetsbaarheid van stoffen. Zo heeft een badpak onder invloed van chloor (zwembaden) en zout (zeewater) flink wat te verduren. Ook kan het door blootstelling aan zonlicht verkleuren. Houd uw zwemkleding daarom mooi door rekening te houden met de wasvoorschriften op het etiket.

U kunt de boerkini gerust in de wasmachine doen. Het is raadzaam om een kort programma te kiezen en koud water en een fijnwasmiddel te gebruiken. Zwemkleding kunt u het beste niet in de droger doen, maar laten luchtdrogen. Wring het niet uit, dat is niet goed voor de stof. Het is ook beter om uw zonnebrandcrème een half uur voordat u de badkleding aantrekt in te smeren. Zonnebrandcrème is namelijk funest voor badkleding.

“Tijdens mijn vakantie in Algerije heb ik genoten van mijn burkini van Elif Boutique. De burkini zat erg prettig en droogde snel op. Elif Boutique is aan te bevelen als u kwaliteit zoekt.” (Kheira uit Breda)

Wasvoorschriften van specifieke producten worden op de productpagina vermeld.