Over Elif

Elif Boutique is niet, zoals vele andere bedrijven, ontstaan vanuit een wens om zoveel mogelijk winst te maken. Ook is het niet ons doel om zo snel mogelijk zo groot mogelijk te worden. Wat wij willen is om vrouwen zoals onszelf zo goed mogelijk van dienst te zijn, met producten die wij zelf ook zouden dragen! Immers, iedere vrouw heeft het recht om zich comfortabel te voelen.

Dit komt ook duidelijk terug in ons ontstaansverhaal. Wij zijn niet ontstaan op een tekentafel, of bedacht na uitgebreid onderzoek. Nee, het is begonnen met onze oprichtster Elif – op het strand. Ze zag dat vrouwen in hun tuniekjes en jurkjes de zee ingingen. Met vastplakkende, ongeschikte kleding kwamen ze het water weer uit. Dit moet toch niet de bedoeling zijn van een gezellig dagje strand? Ook dan willen wij, als vrouwen, er toch leuk uitzien – zoals altijd! Waarom zou dat voor ons niet mogelijk zijn?

Elif zag een duidelijke vrouwentrend: die zich uitte in de opkomst van woman-only sportclubs (zoals WomanFit) en zwemlessen speciaal voor vrouwen. Deze komen voort uit een ongemakkelijk of bekeken gevoel wat vrouwen vaak blijken te hebben tijdens het sporten. Waarom zouden anderen vrouwen zich hier dan niet naar mogen kleden, als onderdeel van deze zelfde trend? Bijvoorbeeld op het strand?

En dan gaat het lang niet altijd om vrouwen die dit uit hun persoonlijke en religieuze overtuigingen doen. Zo zijn er tal van vrouwen die ons vanuit een medisch of psychisch beginpunt benaderen. Een lelijk litteken, een geamputeerde borst, of (het gevoel van) een grote buik – allemaal redenen om je netjes te willen afkleden. Niet alleen voor de buitenwereld – maar ook om jezelf comfortabeler te voelen!

Geïnspireerd door dit idee, besloot ze in gesprek te gaan met verschillende ontwerpers, die hier ook elk hun eigen ideeën over hadden. Al deze verschillende inspiraties kwamen samen, waarna al snel van het een het ander kwam. Nadat deze eerste modellen in de verkoop gingen, werd al snel duidelijk dat vrouwen vanuit het hele land bereid waren om ons hiervoor op te zoeken: dit was niet alleen beperkt tot Utrecht, onze thuisbasis – maar ook vrouwen vanuit Groningen, Breda, Limburg, Rotterdam, Amsterdam en Lelystad wisten ons al snel te vinden.

Dat wat ons het meest plezier deed, en nog steeds doet, is de blijdschap en dankbaarheid die wij terugkrijgen in ruil voor onze producten. Dit maakt ons ook weer blij, en houdt ons enthousiast om door te gaan.

Zo was er eens een dametje, die verrukt was van onze collectie en al snel haar keuze wist te maken. Bij het afscheid nemen, eindigde ze haar bezoek met de woorden: ‘Ik zal voor jullie bidden, dankzij jullie kan ik nu eindelijk weer zwemmen!’ Ons bestaansrecht komt voort uit de plezier en dankbaarheid van onze klanten.

Met de tijd zijn er steeds meer modellen bijgekomen. Waar de eerste collectie nog bestond uit enkele modellen, zijn we inmiddels uitgegroeid tot complete collecties die wij inkopen: zodat we nog beter kunnen inspelen op verschillende vragen van onze klanten. Zo verkopen we alles, van volledig dekkende tot mouwloze badpakjurken voor vrouwen en kinderen.

Ons motto hierbij blijft om enkel mooie, kwalitatieve modellen te verkopen. Als we het zelf niet zouden dragen, komt het er bij ons niet in. Daarom vind je bij Elif Boutique ook zeker geen belabberde modellen, of producten van slechte kwaliteit. Lees daarom ook zeker de beoordelingen van onze klanten.

Meer informatie over ons, of wilt u ook eens langskomen om dit alles met eigen ogen te zien en een praatje te maken over wat wij doen? Dan kunt u contact opnemen met Elif.

Email: info@elifboutique.nl

Telefoon: (030) 633 81 53

 

Adres op afspraak: De Milan Viscontilaan 153,  3453 SR De Meern (geen bezoekersadres)

KvK-nummer: 68349769

btw-nummer: NL153214624B01